Zabava

Želela bi vam povedati, kako sem se imela v četrtek na zabavi s sošolci. 

Najprej smo bili v sobah in nato so nas učitelji poklicali v jedilnico. Tam smo se posedli na stole. In najprej smo se pogovarjali o tem, kako smo se imeli čez teden. Nato smo imeli krst smučarjev.  Eden po eden se je naslonil na sanke in učitelj ga je poškropil z vodo in s smučko udaril po zadnji plati. Bilo je zelo smešno. Vsak je dobil še frutabelo in priznanje. Nato sta sošolki imeli nastop. Zelo smo se smejali, ker je sošolec zraven zganjal norčije.

Po nastopu smo začeli z zabavo. Bila je zelo glasna zabava. Bila sem vesela, ker smo se res zelo zabavali. In imeli smo plesni dvoboj. Fantje proti dekletom. Nekateri fantje so tudi ponoreli, zato ni bilo več tako zabavno. Ampak so prenehali. Šli smo se tudi vlakec. Imeli smo se zelo v redu. Jedli smo tudi različne sladkarije. Pili smo vodo. Nato je bil že čas, da začnemo pospravljati. Ko smo pospravili, smo šli v sobe, se po vrsti šli urejat. Midve s sošolko sva se urejali zadnji. Potem smo se dekleta v sobi še malo pogovarjale. Ob enajstih je morala biti tišina. Jaz nisem takoj zaspala, saj je zunaj močno pihal veter. 

To je bil lep večer. Ker smo zelo veliko plesali, so me bolele noge. Zato je bil tudi utrujajoč. Najbolj smešno je bilo na krstu smučarjev.  

Julija Bedič, 5. razred

David Fidler, 1. razred